top of page

Working Mothers

Public·18 members

[[[Sporti@@@]]>>>] Црна Гора Србија transmetim i drejtpërdrejtë 27 mars 2023

aprila 2022. mahali zastavom Srbije sa slovom Z. Slovo Z postalo je simbol ruske vojne invazije na Ukrajinu. Navijači košarkaškog kluba Partizan su 6. marta 2022. na utakmici sa Crvenom zvezdom u okviru ABA lige u Beogradu isticali zastave Rusije i šalove sa natpisom "Rusija". Takođe su skandirali Rusija – Srbija. U odgovoru za RSE u "Partizanu" navode da su navijači, koji nisu mogli da uđu u Moldaviju, put lično organizovali.


registrovano predstavništvo ruskog fudbalskog kluba Zenit iz Sankt Peterburga. Fudbaleri Crvene Zvezde su u julu i novembru 2022. Popesku je dodao da dosad nije bilo takvih primera uključenosti građana Srbije, kao i da će sve informacije razmenjivati bezbednosne službe. RSE je tražio komentar od predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji se u utorak sastao sa ruskim ambasadorom u Srbiji Aleksandrom Bocan Harčenkom, ali nije saopšteno da su tokom tog susreta razmatrane tvrdnje iz Moldavije. Na upit RSE nije odgovoreno ni iz kabineta premijerke Srbije Ane Brnbaić. Takođe ni Ministarstvo pravde Srbije nije odgovorilo na pitanje RSE da li su im se obratile kolege iz Moldavije sa zahtevom za pravnu pomoć.

Ni Bezbednosno-informativna agencija (BIA) nije odgovorila na upit RSE da li imaju informacije o navodima koje je iznela predsednica Moldavije. Podsetimo, Srbija je jedina zemlja u Evropi, uz Belorusiju i Tursku, koja nije uvela sankcije Rusiji zbog agresije na susednu Ukrajinu. Veze srpskih klubova sa ruskim Pojedini sprski klubovi održavaju bliske veze sa ruskim. Tako je na adresi beogradskog fudbalskog kluba Crvena zvezda krajem jula 2022. registrovano predstavništvo ruskog fudbalskog kluba Zenit iz Sankt Peterburga.

Zabrana ulaska za navijače iz Srbije Dok su razmenjivani komentari i pitanja od strane visokih zvaničnika dve države, grupa navijača koja je iz Srbije stigla u Moldaviju vraćena je natrag. Naime, moldavska granična policija potvrdila je da je 13. februara uveče odbila ulazak grupi od 12 navijača Partizana iz Beograda. Iz granične policije je za Moldavski servis Radija Slobodna Evropa (RSE) rečeno da je takva odluka doneta jer ne ispunjavaju uslove za prelazak državne granice.

Šef diplomatije Srbije o razgovoru sa kolegom iz Moldavije Srbija odlučno odbija svaku insinuaciju o potencijalnoj umešanosti njenih građana u moguće nasilne događaje u Moldaviji. To je, nakon što je telefonom razgovarao sa ministrom inostranih poslova i evropskih integracija Moldavije Nikuom Popeskuom, izjavio šef srpske diplomatije Ivica Dačić. Naveo je, kako stoji u saopštenju emitovanom iz Ministarstva inostranih poslova, i da Beograd traži od moldavskih državnih organa da svaku informaciju o iznetim navedima dostave srpskim bezbednosnim službama.

Crna Gora ima svojih problema preko glave a tu smo ukoliko njima možemo da pomognemo", poručio je Abazović, dodajući da je Crna Gora "stopostotno kompatabilna" sa politikom sankcija Evropske unije prema Rusiji. Slično je iznela i Agencija za nacionalnu bezbednost (ANB) Crne Gore, odakle su za RSE rekli da kontinuirano sarađuju sa partnerskim službama po pitanju nacionalne, regionalne i šire bezbednosti. "U tom kontekstu ANB vrši i vršiće sve potrebne provjere", navodi se u odgovoru Agencije, na pitanje da li imaju saznanja o tome da pojedinci iz Crne Gore, za potrebe Rusije, planiraju da izazovu destabilizaciju Moldavije.

Meč bez publike Ubrzo je objavljena i odluka Fudbalskog saveza Moldavije, doneta po nalogu bezbednosne službe Moldavije, da se meč između ekipa Šerif iz Tiraspolja i Partizan iz Beograda odigra bez prisustva publike. To je saopštio Fudbalski klub Partizan, sa sedištem u Beogradu, uz poruku navijačima da ulazak u Moldaviju i prisustvo na utakmici nije moguće i zamolio ih da ne polaze na put. Slovo 'Z' na utakmici Navijači Partizana su na utakmici plej-ofa Superlige Srbije između Crvene zvezde i Partizana u Beogradu 16.

Црне Горе, односно потврду РС/РЦГ-111 издату од стране надлежн ефилијале у Р. Србији где је осигуран, здравствена установа је дужна да обавести Подручну јединицу Фонда Р. Црне Горе, ради накнадног прибављања потврде. Šta je rekla predsednica Moldavije? Predsednica Moldavije je prethodno 13. februara izjavila da Rusija planira da iskoristi strane sabotere da sruši rukovodstvo zemlje, zaustavi pridruživanje Evropskoj uniji (EU) i iskoristi to u ratu protiv Ukrajine. Moldavija je inače prošlog leta dobila status kandidata za članstvo u EU, dok je u devedestim proglasila vojnu neutralnost. Prema njenim rečima, plan uključuje građane Rusije, Crne Gore, Belorusije i Srbije koji ulaze u Moldaviju kako bi pokušali da izazovu proteste u pokušaju da se "legitimna vlada promeni u nelegalnu vladu koju kontroliše Ruska Federacija".

(((SHIKONI###))) Црна Гора Србија transmetim i drejtpërdrejtЦрна Гора | Министарство спољних пословаВИЗНИ РЕЖИМ Дипломатски и службени пасоши: Виза није потребна за боравак до 90 дана. Обични пасоши и друге путне исправе: Напомена: РЕЖИМ УЛАСКА ДРЖАВЉАНА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈE У УСЛОВИМА ПАНДЕМИЈЕ COVID-19 Обавеза поседовања COVID потврда више није потребна за улазак у Црну Гору. Више информација на следећем линку https://www. gov. me/ УЛАЗАК И ИЗЛАЗАК ИЗ ЗЕМЉЕ Држављани Р. Србије могу улазити у Р. Црну Гору и у њој боравити до 90 дана са важећом путном исправом, без визе. Држављани Р. Црну Гору и у њој боравити до 30 дана, са важећом личном картом. Од 1.

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić razgovarao je telefonom 14. februara sa moldavskim kolegom Nikuom Popeskuom. "Srbija traži sve informacije o tome kako bi sprečila da bilo ko iz Srbije učestvuje u oružanim i nasilnim akcijama bilo gde u svetu, što je strogo kažnjivo po našem zakonu", naveo je Dačić. Na drugoj strani, u istom saopštenju stoji i da je moldavski ministar Popesku rekao da su navedene informacije dobijene od ukrajinske obaveštajne službe i da ih proveravaju. Popesku je dodao da dosad nije bilo takvih primera uključenosti građana Srbije, kao i da će sve informacije razmenjivati bezbednosne službe.

"Oni nisu mogli da opravdaju svrhu svog putovanja u Moldaviju i ne poseduju potrebna dokumenta u vezi s tim", navedeno je. Utakmica je inače zakazana za četvrtak 16. februar u Kišinjevu, a revanš za 23. februar u Beogradu. Deo navijača fudbalskog tima Partizan vratio se 14. februara ujutru iz Kišinjeva za Beograd nakon što im je i zvanično uručena odluka o zabrani ulaska u tu zemlju, objavljeno je na jednom od naloga navijača Partizana na Instagramu. Takođe je objavljeno da će drugi deo navijača napustiti Moldaviju posle 14 sati letom za Rumuniju.

Na Instagram nalogu koji okuplja Partizanove navijače objavljena je i fotografija za koju je navedeno da je sa aerodroma u Kišinjevu. Na njoj su navijači sa transparentom na kojoj je mapa Kosova u bojama zastave Srbije i natpisom "Nema predaje". "Nema predaje i u deportaciji u Kišinjevu. Čekamo reakciju države Srbije", piše ispod te fotografije. Oni takođe drže i zastavu na kojoj su spojene ruska i srpska.

Usledila je i odluka Fudbalskog saveza Moldavije, po nalogu tamošnje bezbednosne službe, da se meč između ekipa Šerif iz Tiraspolja i Partizan iz Beograda odigra bez prisustva publike. Vlasti Moldavije nisu objavile da li su odluka o igranju utakmice bez publike i navodi predsednice te zemlje o planu za rušenje rukovodstva povezani. Ambasada Moldavije u Rumuniji, koja pokriva Srbiju, nije odgovorila na upit RSE da li su ti događaji povezani, te da pruži više detalja o navodima predsednice Maje Sandu.

((TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË===)) Црна Гора U17

[[TRANSMETIM===]] Црна Гора U17 Пољска - Potato Corner

Prema njenim rečima, plan uključuje građane Rusije, Crne Gore, Belorusije i Srbije koji ulaze u Moldaviju kako bi pokušali da izazovu proteste u pokušaju da se "legitimna vlada promeni u nelegalnu vladu koju kontroliše Ruska Federacija". Rusija je odbacila optužbu predsednice Moldavije. "Takve tvrdnje su potpuno neosnovane i nepotkrepljene", navodi se u saopštenju ruskog Ministarstva spoljnih poslova, preneo je Rojters.

Ni Bezbednosno-informativna agencija (BIA) nije odgovorila na upit RSE da li imaju informacije o navodima koje je iznela predsednica Moldavije. [[TRANSMETIM===]] Црна Гора U17 Пољска - Potato Corner"Srbija traži sve informacije o tome kako bi sprečila da bilo ko iz Srbije učestvuje u oružanim i nasilnim akcijama bilo gde u svetu, što je strogo kažnjivo po našem zakonu", naveo je Dačić. Na drugoj strani, u istom saopštenju stoji i da je moldavski ministar Popesku rekao da su navedene informacije dobijene od ukrajinske obaveštajne službe i da ih proveravaju. Црној Гори има потребу за хитном здравственом заштитом а не поседује потврду (болеснички лист) издату одстране Подручне јединице Фонда Р.

Srbija i Crna Gora traže od Moldavije pojašnjenje navoda o 'ruskom planu'Srbija i Crna Gora zatražile su od Moldavije dodatna pojašnjenja o navodima predsednice te zemlje Maje Sandu o postojanju plana Rusije za rušenje rukovodstva ove zemlje koji uključuje i građane Srbije i Crne Gore. Zvaničnici u Beogradu i Podgorici izjavili su da nemaju takve informacije zahtevajući od moldavskih vlasti detalje o iznetim navodima. U danu kada je predsednica Moldavije Maja Sandu objavila ove navode iz Moldavije su vraćeni navijači fudbalskog tima Partizan iz Beograda.

[TRANSMETO!!] Црна Гора Србија transmetim i drejtpërdrejtë 2

[TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË@@] Црна Гора

јануара 2020. године малолетни држављани Р. (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË@@@) Црна Гора(((Transmetim-))) Црна Гора Молдавија drejtpërdrejt falas 18Podsetimo, Srbija je jedina zemlja u Evropi, uz Belorusiju i Tursku, koja nije uvela sankcije Rusiji zbog agresije na susednu Ukrajinu. Veze srpskih klubova sa ruskim Pojedini sprski klubovi održavaju bliske veze sa ruskim. Tako je na adresi beogradskog fudbalskog kluba Crvena zvezda krajem jula 2022.

RSE je tražio komentar od predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji se u utorak sastao sa ruskim ambasadorom u Srbiji Aleksandrom Bocan Harčenkom, ali nije saopšteno da su tokom tog susreta razmatrane tvrdnje iz Moldavije. Na upit RSE nije odgovoreno ni iz kabineta premijerke Srbije Ane Brnbaić. Takođe ni Ministarstvo pravde Srbije nije odgovorilo na pitanje RSE da li su im se obratile kolege iz Moldavije sa zahtevom za pravnu pomoć.

Šta je rekla predsednica Moldavije? Predsednica Moldavije je prethodno 13. februara izjavila da Rusija planira da iskoristi strane sabotere da sruši rukovodstvo zemlje, zaustavi pridruživanje Evropskoj uniji (EU) i iskoristi to u ratu protiv Ukrajine. Moldavija je inače prošlog leta dobila status kandidata za članstvo u EU, dok je u devedestim proglasila vojnu neutralnost.

(((Transmetim-))) Црна Гора Молдавија drejtpërdrejt falas 18

  • About

    Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

    • Facebook
    • YouTube
    bottom of page